All Inclusive Jongerenvakantie 18+ op Camping Cnossen Terschelling

Met je vrienden vakantie vieren op Terschelling kan vanaf 2021 weer. In 2020 is het jeugdveld van Cnossen vanwege de corona maatregelen omgetoverd in een gezinsveld.
Huur in 2021 een vier-persoonstent of acht-persoonstent op de gezellige Jongerencamping Cnossen. Met dit All Inclusive arrangement is alles geregeld. Je betaalt per persoon per week. Dit is voor de ingerichte tent inclusief je plek op de camping, inclusief gebruik stroom en belastingen. Neem zelf nog je slaapzak mee. Boek de boot. En je vakantie kan beginnen.

 

 

Wat kost dat?

Je betaalt per week een bedrag vanaf 121 euro per persoon per week, en vanaf 81 euro per persoon per weekend Hoe meer personen hoe goedkoper. Hoe groter de tent hoe voordeliger. Voor dit bedrag krijg je een ingerichte tent met daarin een kist met kookspullen, een gasstel slaapmatten, een tafel met twee banken en een koelbox. Verder zit er elektriciteit in de tent, is de toeristenbelasting en de camping betaald. Het maakt niet uit of je met zijn tienen of met zijn tweeën komt. Je kunt kiezen uit vier- of acht-persoons tenten. Voor de exacte prijzen klik op de tenten hieronder. meer info

Je All Inclusive jongerenvakantie kan op ieder moment beginnen

Het maakt niet uit op welke dag je je vakantie wilt laten beginnen. Ook het aantal dagen bepaal je zelf. Wil je langer of korter dan een week neem dan contact met ons op en we berekenen dan de aangepaste prijs.

Jongerencamping Cnossen

De camping ligt vlakbij het dorp West-Terschelling. Dit is ook de plek waar je met de boot aankomt. De camping heeft twee leuke jongerenvelden. Op de fiets zit je zo in het dorp vol met leuke terrasjes, restaurants, winkels en kroegjes. En via de bossen en de duinen ben je zo op het strand. Ook vervoer naar alle andere dorpen en uitgaansgelegenheden is goed geregeld (fiets, taxi of nachtbus). Heb je zin om samen met je vrienden mee te doen aan leuke activiteiten? De eigenaar van de camping organiseert regelmatig leuke trips met zijn boot ‘The Kingfisher’.  Daarnaast zijn er allerlei sportieve activiteiten waar je aan kan deelnemen. Denk bijvoorbeeld aan blokarten, coastraften, boogschieten en zeekanoën. Deze activiteiten worden verzorgd door het outdoor bedrijf Mooi-Weer. Er worden dagelijks vrijkaartjes weg gegeven voor deze activiteiten.

De minimum leeftijd is 18 jaar. Er wordt hier soms een uitzondering op gemaakt als iemand van een groepje bijna 18 jaar is. Dit moet altijd vooraf overlegd worden. Voor meer info zie: campingcnossen.nl

Goedkope vakantie Terschelling vier personen

4-persoons Piramide – ALL IN

De leukste Jongerenvakantie vier je op camping Cnossen op Terschelling. Kies voor deze volledig ingerichte Piramidetent als je met 2 tot 4 mensen komt.

v.a. € 90info » reserveer »

8-persoons Tipi – ALL IN

All inclusive jongerenvakantie op Terschelling. Kies voor deze volledig ingerichte Tipi als je met 4 of meer mensen komt.

v.a. € 81info » reserveer »