Kamperen op Terschelling

Welke camping je ook kiest op Terschelling. Op alle onderstaande campings plaatsen wij onze tenten.


Campings op West Terschelling

Natuurcamping Staatsbosbeheer West

Staatsbosbeheer heeft drie natuurkampeerterreinen en een terrein voor groepen. De terreinen hebben rustige en ruime standplaatsen in een groene omgeving. Het terrein op West Terschelling bestaat uit acht veldjes langs de bosrand en beschikt over een splinternieuw sanitair gebouw, een gezellige overdekte stookplaats en meer. Je moet online een pleknummer reserveren.

tel.: 0562 442675  |  bekijk website

Groepencamping van Staatsbosbeheer Swartduin

Op dit groepskampeerterrein hebben de meeste velden een eigen sanitairblok voorzien van electriciteit en warm/koud water. De kampeerplekken hebben geen electriciteit. Kampeerterrein Swartduin ligt in een duingebied omgeven door bos. Er zijn 7 velden met op elk veld een vuurboei met brandklaar hout. In de omgeving zijn volop wandel- en fietsmogelijkheden. Je vindt het dorp West-Terschelling op loopafstand. Deze camping kan alleen geboekt worden door groepen, vaak gebruikt voor trouwerijen.

tel.: 0562 442675  |  bekijk website

Camping Cnossen

Camping Cnossen is een gezellige gezinscamping.  De camping ligt tegen de bosrand, centraal tussen de beide grootste dorpen van het eiland: West en Midsland.
Het Noordzeestrand bij “Paal 8” is slechts tien minuten fietsen. Tegenover de camping is een midgetgolfbaan, een gezellig eetcafé en een snackbar. Camping Cnossen bestaat uit vijf aparte terreinen ingericht voor huurtenten, caravans en gezinstenten.

tel.: 0562 442321  |  bekijk website

Camping Cupido

Camping Cupido is rustig gelegen bij het duinmeertje van Hee en omringd door bos en duin. Het kampeerterrein is ingericht voor tenten, caravans en kampeerauto’s en is toegankelijk voor gezinnen en stellen. Op de camping is een kampwinkel en restaurant aanwezig. Door de opstelling blijven de middenvelden vrij als speelveld. Hier kan worden gevoetbald of gevolleybald. Het naast gelegen duinmeertje is uitstekend geschikt om in te zwemmen.

tel.: 0562 442219  |  bekijk website

Camping De Kooi

Camping De Kooi is zeer fraai gelegen tussen de dorpen West-Terschelling en Midsland, aan de voet van het 20 meter hoge Arjensduin. De camping grenst aan natuurmonument ‘De Kooibosjes’. Het kampeerterrein ligt rustig, naast bos en duin en is ruim van opzet. Naast de camping is een duinmeer waarin gezwommen kan worden. Er is ruimte voor sport en spel. In de voormalige boerderij zit een gezellig eetcafé. Een kleine supermarkt bevindt zich naast de camping. Camping de Kooi is een 3 sterren ANWB Charmecamping. Geschikt voor gezinnen en rustige volwassenen.

tel.: 0562 442743  |  bekijk website


Campings midden op Terschelling

Kampeerterrein Nieuw Formerum

Nieuw Formerum is een ideaal kampeerterrein voor mensen die van ruimte, rust en groen houden. Het kampeerterrein ligt centraal op het eiland Terschelling aan de rand van bos en duin en dicht bij het strand. Struiken en bomen verdelen het terrein in kleine, besloten en beschutte veldjes.
Het is alleen bedoeld voor toeristisch kamperen, dus geen stacaravans of huisjes.

tel.: 0562 448977  |  bekijk website

Vakantiepark Mast

Vakantiepark Mast is centraal gelegen op het eiland in het dorpje Formerum, anderhalf kilometer van Midsland en zeven kilometer van West-Terschelling. De camping ligt tegen het duingebied, vlak-bij het Formerumerbos en vijf minuten van het strand. De camping is verdeeld in meerdere kleinere terreinen, afgescheiden door middel van houtwallen. Het terrein is grotendeels ingericht voor vaste kampeermiddelen en heeft daarnaast nog plekken voor tenten, tour-caravans en kampeerauto’s. Ook is er een kantine/eethuis en zijn er verscheidene speeltoestellen.

tel.: 0562 448882  |  bekijk website

Ecologische boerderij Spanjer

Kamperen bij de boer kan op boerderij Spanjer. De boerderij ligt aan de rand van het dorpje Lies. Is ingericht voor gezinnen. Er zijn tien kampeerplaatsen. Op het ruime erf vind je vele attributen die het de kinderen naar de zin maakt. Op loopafstand van de Waddenzee.

tel.: 0562 448905  |  bekijk website

Natuurkampeerterrein Staatsbosbeheer Lies

Staatsbosbeheer heeft drie natuurkampeerterreinen en een terrein voor groepen.  Met goede maar eenvoudige voorzieningen. Lies is het kleinste en meest eenvoudige terrein. Dit terrein ligt in de bossen langs de duinrand. Geliefd bij natuur en rust liefhebbers. Specialiteit; naast de gewone douche, een buitendouche. Je moet online een pleknummer reserveren.

tel.: 0562 442675  |  bekijk website


 Campings op oost Terschelling

Camping Dennedûne

Dennedûne is gelegen aan de buitenkant van het dorp Hoorn. De ligging is uniek, aan de voet van een met dennen begroeid terrein. Bos en duin grenzen aan de camping. De camping is klein en in trek bij rustzoekers en natuurliefhebbers. Bij gezinnen is deze camping ook geliefd omdat het terrein niet aan doorgangswegen ligt. Natuurlijk zijn er ook sanitaire voorzieningen aanwezig.

tel.: 0562 448196  |  bekijk website

Natuurkampeerterrein Staatsbosbeheer Hoorn

Staatsbosbeheer heeft drie natuurkampeerterreinen en een terrein voor groepen.  Deze camping heeft een spiksplinternieuw toiletgebouw gekregen in 2021. Hoorn is een middelgrote camping met ruime staanplaatsen. Dit terrein ligt in de duinen langs de bosrand. Geliefd bij natuur en rust liefhebbers. Je moet online een pleknummer reserveren.

tel.: 0562 442675  |  bekijk website

Natuurkampeerterrein Aaster Uiltje

‘Aaster Uiltje’ is een kleine, rustige familiecamping met veel ruimte. Het kampeerterrein ligt in het buitengebied van het dorp Hoorn, beschut door lage boomsingels, vlakbij de duinen en de Waddenzee. ’s Nachts is er soms een geweldige sterrenhemel boven uw tent. De voorzieningen zijn sober maar schoon: Een toiletgebouw met wasgelegenheid, een warme douche en toiletten. Aan de buitenkant is een spoeltafel met koud water aanwezig.

tel.: 0562 448615  |  bekijk website

Camping ’t Wantij

Camping ’t Wantij is een kleine camping rustig gelegen in het dorp Oosterend. Dit dorp grenst aan het Europees natuurreservaat De Boschplaat. Ideaal voor de natuurliefhebber en rustzoeker. De camping is toegankelijk voor gezinnen, stellen en jeugd (beperkt). Huisdieren zijn toegestaan mits aangelijnd. Het terrein is gedraineerd en zeer goed beschut door houtsingels en er zijn goed verzorgde sanitaire voorzieningen.

tel.: 0562 448522  |  bekijk website

Camping De Duinkant

Camping de Duinkant is een rustige gezinscamping op het oostelijke deel van Terschelling. De camping ligt in Oosterend, twee kilometer van zee, 250 meter van het wad en nabij het natuurreservaat De Boschplaat. Ideaal voor de natuurliefhebber en de rustzoeker. Het kampeerterein is ingericht voor tenten, caravans en kampeer-auto’s en toegankelijk voor gezinnen en stellen.

tel.: 0562 448917   |  bekijk website


Tent Huren

Primakamp Tentenverhuur