Tent huren op Terschelling

Kamperen is nog een echt avontuur. Daarbij voegen wij het gemak van een ingerichte tent op een camping naar keuze. Wij verhuren drie typen tenten. De 6-persoons Familietent en de 4-persoons Piramidetent zijn volledig ingericht. De 8-persoons Tipi verhuren wij zonder inrichting. Ook verhuren wij losse kampeerspullen zoals picknicktafels en koelboxen. Hieronder een overzicht van onze huurtenten.

Luxe tent huren 6-personen

Luxe Familietent – 6 personen

Een ruime gezinstent met slaapplaatsen voor zes personen verdeeld over twee slaapcabines. De tent beschikt over een ruime leefruimte en een grote vaste luifel. De tent is volledig ingericht. We plaatsen deze tent op alle familiecampings op Terschelling.

v.a. € 175info » reserveer »
Tent huren 4-personen Terschelling

Piramidetent – 4 personen

De basistent voor jong en oud. Volledig ingericht, met 3-4 slaapplaatsen in één slaapcabine (2 volwassenen, 2 kinderen) en een gezellige leefruimte. We plaatsen deze tent op alle campings op Terschelling.

v.a. € 135info » reserveer »
Tipi tent huren op Terscheling

Ruime Tipi – 8 personen

Deze lekker ruime Tipi verhuren we op het hele eiland Terschelling. Het is een hit bij de jeugd. Hij zit ook in ons All Inclusive jeugdarrangement.

v.a. € 135info » reserveer »