Partytent huren voor grote en kleine evenementen

Primakamp Tentenverhuur verhuurt al vele jaren professionele partytenten op Terschelling. Of je nu op zoek bent naar een partytent voor een kleinschalig tuinfeest, trouwfeest of meerdere partytenten voor bijvoorbeeld een festival; ons aanbod is divers en voor ieder soort evenement hebben we geschikte partytenten. En wij plaatsen de partytent waar jij wenst! Van 1 april tot 1 oktober. Bekijk hieronder ons aanbod. meer info

Partytenten voor festival of trouwfeest

Wij zijn hofleverancier van vele eilander festivals. Zoals het Yogafestival, SpringtijfestivalOerol en Keiland. Ook zijn onze tenten erg geliefd bij trouwfeesten op locatie. Populaire trouwlocaties zijn het Strandhotel, de Wierschuur en het groepskampeerterrein Swartduin. Maar ook kunnen wij een tent plaatsen op het strand in het duin of gewoon in de tuin.

Geen plek is ons te gek.

Foto’s Trouwfeesten

Welke partytent moet je kiezen?

Welke tent het beste past bij het evenement is vaak maatwerk. Het liefst beantwoorden we dat in (telefonisch) overleg of soms zelfs op locatie. Het is natuurlijk afhankelijk van jullie budget en de functie die de partytent moet gaan vervullen. Maar het is ook afhankelijk van de ondergrond en hoe we de tent kunnen verankeren. Hieronder een overzicht van onze partytenten. 

Pagodetent – 5×5 m.

De toppers onder onze partytenten zijn de Pagodetenten. Robuuste tenten met een luxe uitstraling. Verkrijgbaar in de afmeting 5×5 meter. Van deze tent verhuren we zeven stuks, deze zijn waterdicht koppelbaar en naar wens te voorzien van wanden.

v.a. € 300info » reserveer »

Bedoeïenentent – 8×8 m.

De bedoeïenentent is 8 meter in het rond. Het is een bijzonder sfeervolle overkapping voor bijvoorbeeld, diner, lunch of een champagnemoment in de duinen.

v.a. € 200info » reserveer »

Stretchtent L – 7×9/9×9/10×10 m.

Er is keuze uit meerdere formaten stretchtenten. Zoals de prachtige witte partytenten van 7×9 en 9×9 meter en de tussenmaat van 10×10 meter. Onder de 7×9 meter stretchtent passen zittend 35 personen en staand 50 personen.

v.a. € 500/700/825info » reserveer »

Stretchtent XL – 10×12 m.

Veel ruimte nodig? Huur een XL stretchtent. In onze gigantische zandkleurige partytent van 10×12 meter passen zittend 100 mensen en staand 150 mensen. Deze tenten zijn koppelbaar tot een tent van 20×12 meter..

v.a. € 1000info » reserveer »

Tent Up – 3×4,5 m.

De Tent Up wordt vaak gebruikt als extra afdak voor bijvoorbeeld de DJ of de BBQ. Als keukentent tof rooklocatie alles is mogelijk. Met een afmeting van 3 x 4,5 meter ook geschikt om te plaatsen op plekken waar de ruimte iets beperkter is …

v.a. € 120info » reserveer »

Bekijk fototrouwen terschelling

Primakamp Tentenverhuur