Kamperen op onze Natuurcamping Ekster

In samenwerking met Staatsbosbeheer hebben we het veld Ekster op kampeerterrein Swartduin omgetoverd tot een pop-up natuur-familiecamping.

Veld Ekster Terschelling

Pop-up Natuur-familiecamping

Natuurcamping Ekster ligt op de rand van bos duin en heide te West-Terschelling. Echt midden in de natuur.
Je huurt een luxe zespersoons familie tent en betaalt aan ons de tenthuur en het kampeergeld. Alles in een keer geregeld.

Tarieven kamperen + tent

Het kampeergeld bedraagt 40 euro per nacht (vier personen) en voor alle personen vanaf vier jaar komt daar 1,74 euro toeristenbelasting per nacht bij. Daarnaast komt de tent huur van 275 euro per week.
Minimum verblijfsduur is een week (zeven nachten).

Sanitair

Het sanitair is geheel corona-proof doordat alle deuren buiten uit komen.  Er zijn 3 douches en 3 WC’s, de campinggasten houden dit zoveel mogelijk zelf schoon, ondersteund door Primakamp. Schoonmaakmiddelen en wc papier zijn aanwezig.

Voorzieningen camping

Primakamp zorgt voor een zonnedak en enkele tafels met banken. De mogelijkheid bestaat om bij voldoende belangstelling broodjes te bestellen die rond 9 uur op de camping aankomen.
Ook leveren we dan ingevroren koelelementen (€ 0,20) Broodjes voor het ontbijt bestellen gaat via de whatsapp en een tikkie. Die info vind je op het kampeerterrein.

Bij de tenten is geen elektriciteitsaansluiting. Wel is er de mogelijkheid mobieltjes op te laden bij het toiletgebouw.
Uw auto mag alleen bij aankomst en vertrek op het terrein, deze dient verder gratis geparkeerd te worden bij het zwembad op 3 minuten loopafstand.

Dit lijkt me geweldig! Ik wil boeken!

Kies bij uw boeking natuurcamping Ekster.

Reserveren