Bedoeïenentent – 8 meter rond.

De Bedoeïenentent is 8 meter in het rond, met één grote middenstok. Het is een bijzonder sfeervolle overkapping. De kleur van het katoenendoek geeft een prachtig licht. In het bos of duin komt deze tent goed tot zijn recht. Hij wordt veel gehuurd door cateringbedrijven op Terschelling voor bijvoorbeeld een diner, lunch of een champagnemoment in de duinen. Past de groep niet onder één Bedoeïenentent of wil je lekker luxe, dan kunnen we meerdere daken neer zetten. Eventueel geschakeld.

v.a. € 200

Reserveren »

Hoe gaat het huren van deze Bedoeïenentent

Bij het huren van de Bedoeïenentent is het belangrijk dat er voldoende ruimte is. De tent is niet alleen al 8 meter in doorsnede, hij heeft ook nog veel extra ruimte nodig voor de scheerlijnen en haringen. We hebben er standaard drie in de verhuur. Eventueel kunnen we er vijf leveren. de Bedoeïenentent is een open tent die we aan de windkant lager kunnen afspannen. Ondanks het feit dat hij open en daardoor zeer ruimtelijk is, geeft hij toch een heerlijke beschutting. meer informatie

Wat past er onder de Bedoeïenentent

  • Zittend 32 personen.
  • Staand 40 personen – en dan zit het lekker vol.

Voorwaarden

Je dient de tent ruim van te voren te reserveren. Boven windkracht 6 hebben ze beschutting nodig. Is de wind harder dan plaatsen we in overleg. We plaatsen deze tent dus als het weer het toestaat, bij niet plaatsen krijg je de huursom terug. We plaatsen deze tent als het weer het toestaat, als wij besluiten niet te plaatsen, dan krijg je de huursom terug. Boven windkracht 6 hebben ze veel beschutting nodig. Is de wind harder dan plaatsen we in overleg.  Bij annulering ben je altijd 50% van de huursom verschuldigd. Zie je binnen een week voor aanvang van de huurperiode af van plaatsing, dan ben je toch de volledige huursom verschuldigd.