Pagodetenten – 5×5 meter

De Pagodetenten zijn de toppers onder onze partytenten. Robuuste tenten met een luxe uitstraling. Verkrijgbaar in de afmeting 5×5 meter. Van deze large variant verhuren we zeven exemplaren, deze zijn onderling waterdicht te koppelen. Waardoor een zeer grote overdekte ruimte wordt verkregen.

v.a. € 300

Reserveren »

Hoe werkt het

De pagodetenten worden verhuurd per dag. De huurprijs is inclusief opzetten en afbreken, soms zetten we de tenten al een dag van te voren op. Wij kunnen deze pagodetenten plaatsen op iedere door jou gewenste locatie op Terschelling. Door het zelfdragende frame kunnen ze op iedere ondergrond, we hebben alleen een paar stevige afspanpunten nodig. Je kan kiezen of je de tent met of zonder wanden wilt hebben. Daarbij kan je kiezen uit dicht, met een raam of met een deur. meer informatie

Wat past er onder de Pagodetenten

Onder de 5×5 meter pagodetent passen:

  • zittend 32 mensen
  • staand 40 mensen

Bij deze aantallen is het wel echt vol. Voor meer luxe moet je lagere getallen aanhouden.

Voorwaarden

Je dient de tent ruim van te voren te reserveren. Boven windkracht 7 BFT hebben ze beschutting nodig. Is de wind harder dan plaatsen we in overleg. We plaatsen deze tent dus als het weer het toestaat, bij niet plaatsen krijg je de huursom terug. We plaatsen deze tent als het weer het toestaat, als wij besluiten niet te plaatsen, dan krijg je de huursom terug. Boven windkracht 6 hebben ze veel beschutting nodig. Is de wind harder dan plaatsen we in overleg.  Bij annulering ben je altijd 50% van de huursom verschuldigd. Zie je binnen een week voor aanvang van de huurperiode af van plaatsing, dan ben je toch de volledige huursom verschuldigd.

Primakamp Tentenverhuur