Stretchtent – 7×9, 10×10 en 10×16 meter

De stretchtent is heel bijzonder, de naam zegt het al hij kan alle kanten op rekken. Geheel naar je wens wordt hij gemodelleerd een kant open, twee kanten open, gesloten aan de windkant of laag bij de hoeken, alles kan. Hieronder enkele foto’s van onze Stretchtent van 7×9 meter.

v.a. € 375


Nieuw in ons assortiment is onderstaande Stretchtent van 10×10 meter.

v.a. € 600


Onderstaande afbeeldingen tonen de zeer ruime Stretchtent van 10×16 meter.

v.a. € 750


 

Reserveren »

 

Waarvoor gebruik je een stretchtent

Hij wordt veel gebruikt bij trouwerijen als ceremonietent. We hebben ze geplaatst in de duinen, op het strand en op campings. Ook als podium overkapping kunnen we hem aanpassen. Maar een sfeervol diner of familiefeest is ook geweldig onder deze tenten. meer informatie

De stretchtent van 7×9 meter

Een mooie witte tent met parelgrijze binnenkant. De binnenkant kan echter ook de buitenkant worden, aan jou de keus. De vorm is geheel in overleg, dicht of open, laat je inspireren door de foto’s.

De stretchtent van 10×10 meter

Een zeer fraaie partytent. Nieuw in ons assortiment.

De stretchtent van 10×16 meter

Een licht zandkleurige tent aan beide zijden. Deze tent is echt groot heeft minimaal drie middenstokken nodig en is tot nu toe nog nooit te klein geweest voor welk feest dan ook.

Wat past er onder de stretchtent

onder de 7×9 meter partytent passen:

  • zittend 45 tot 100 personen
  • staand 60 personen

onder de 10×10 meter partytent passen:

  • zittend 90 tot 160 personen
  • staand 125 personen

onder de 10×16 meter partytent passen:

  • zittend 125 tot 250 mensen
  • staand 200 mensen

Voorwaarden

Je dient de tent ruim van te voren te reserveren er is er maar van ieder een. Bovendien zijn er echte piek-weekenden door het jaar heen. Boven windkracht 6 hebben ze wat meer beschutting nodig. Is de wind harder dan plaatsen we in overleg. We plaatsen deze tent dus als het weer het toestaat, bij niet plaatsen krijg je de huursom terug. Als je zelf afziet van plaatsing op het laatste moment dan betaal je 50 procent van de huursom.