Tent Up – 3×4,5 meter partytent

De Tent Up is de partytent voor als er wat minder ruimte is of als je een extra tent nodig hebt. Met een afmeting van 3 x 4,5 meter geschikt als kooktent of eettent voor kleinere groepen. Of zet je er liever een DJ-booth onder? Heb je meer ruimte nodig dan kunnen we ze ook waterdicht koppelen.

v.a. € 100

 

Hoe gaat het huren van deze partytent

We verhuren de Tent Up standaard als witte tent.  Het voordeel van deze partytenten is dat er weinig scheerlijnen nodig zijn. Daardoor nemen ze niet meer plaats in dan de afmeting van de tent. Ongeacht hoeveel wanden je in de tent wilt hebben betaal je voor de wandenset €45 . Afsluitwanden zijn er dicht, met raam of met deur. Boven windkracht 6 bft hebben deze tenten veel beschutting nodig. Dus is de wind harder dan plaatsen we in overleg. meer informatie

Wat past er onder de Tent Up

  • zittend 18 personen
  • staand 24 personen

Voorwaarden

Je dient de tent ruim van te voren te reserveren. Boven windkracht 6 hebben ze veel beschutting nodig. Is de wind harder dan plaatsen we in overleg. We plaatsen deze tent dus als het weer het toestaat, bij niet plaatsen krijg je de huursom terug. Als je zelf afziet van plaatsing op het laatste moment dan betaal je 50 procent van de huursom.